Referenties

Hanny Geerts – HR manager at VAN

Werken met Werkbalanz is werken aan de toekomst van mensen. Trudy geeft mensen handvatten om verder te komen in het leven. Dit gaat op een manier waarin mensen de kans krijgen naar zichzelf te kijken en van daaruit te bouwen aan een eigen plek in of buiten de eigen organisatie. Respect voor de mens staat daarbij hoog in het vaandel.

Sjaak Lemmen – Arbeidsdeskundige en jobcoach bij TRES werkend leren

Ik wil graag een aanbeveling schrijven voor Trudy Verhaagh. Ik heb Trudy leren kennen tijdens een 1e en 2e spoor arbeidsdeskundig onderzoek. Trudy heeft uiterst zorgvuldig de belastbaarheid van een medewerkster met een verstandelijke beperking, die al 16 werkzaam was in een zorgcentrum voor ouderen, in kaart gebracht. Ik was onder de indruk van haar professionele werkhouding. Trudy is betrouwbaar, sterk relatie gericht, bijzonder eerlijk, doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Jose Teunissen – Projectleider decentralisatie begeleiding AWBZ / WMO bij de gemeente Heerlen

Projectleider decentralisatie begeleiding AWBZ / WMO bij de gemeente Heerlen Bij WerkbalanZ was ik op het goed adres voor het maken van een loopbaan switch. Trudy Verhaagh speelde uitstekend in op mijn behoefte en leverde maatwerk. De opdrachten en professionele gesprekken hebben geleid tot meer inzicht in hetgeen ik kan en wil waardoor ik gerichte stappen kon maken. Met als uiteindelijk resultaat een nieuwe baan.

Els Niesen Hektor – Informatie manager

Ik ken Trudy al vanaf de tijd dat ze met haar studie Personeelsmanagement bezig was. Ik ken haar enthousiasme en kennis van zaken. Recent stond ik zelf voor een dilemma bij het aangaan van een nieuwe arbeidsrelatie. Ik heb Trudy om advies gevraagd en ze heeft me hiermee prima kunnen helpen. In een paar vragen wist ze waar bij mij de pijn zat en had ze praktische tips. Met haar aanwijzingen ben ik tot een goede arbeidsovereenkomst gekomen met mijn nieuwe werkgever. Top!

Evelien van de Ende – Support Manager

Trudy heeft mij heel erg geholpen bij het maken van loopbaankeuzes. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Op zeer betrokken wijze kijkt ze samen met jou naar je talenten, waar je ambities liggen en welke banen daarbij passen. Allerlei instrumenten worden ingezet om dit inzichtelijk te maken: onderzoek, opdrachten, interviews. Ze laat pas los als er resultaat is. Zodat je uiteindelijk je hart kunt volgen en weet hoe je je talenten daarbij kan gebruiken. Trudy heel erg bedankt! Het was leuk en heel waardevol om met je te werken.

Charlinie over haar loopbaancoach-traject

“Ik kreeg van werkgever de kans om loopbaancoaching te doen. Ik raad iedereen aan, om zo’n traject aan te gaan! Ik vind het jammer dat ik zoiets niet eerder heb gedaan! Het leukst vond ik, de vragenlijst die ik aan vrienden en collega’s moest doorgeven, zodat we konden zien, hoe zij mij zagen, vanuit hun oogpunt. (360gr. feed back)”